Om oss

 

Tel: 0303-80190

Mob: 0767-880190

 

 

OM OSS

Team - Studio Tess & Company

 

Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse! Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Att komma hit ska kännas på en gång avslappnande och positivt.

 

Studio Tess & Company ligger 2 min från Stenungsunds torg, i fräscha lokaler på C W Borgs väg 4. Salongen erbjuder det mesta inom skönhet och hälsa så som: Frisör, Piercing, Naglar, Vaxning, Make-up, Hårförlängning, Ögonfransförlängning och själv klart allt inför ett Bröllop.

 

Varmt välkommen!

Theresia, Cissi, Carro, Emma & Helena

Ring eller besök oss

Om du har frågor eller vill boka en tid hos någon av oss går det bra att kontakta oss via telefon 0767-880190 eller nedan länk till internetbokning.

 

FÖRHINDER

Vänligen observera avbokning eller ombokning ska ske 24 timmar innan bokad tid per telefon eller via bokningsappen. Annars debiteras ni 50% av behandlingskostnaden.

Studio Tess & Company

 

Följ oss på Facebook & Instagram

Theresia Lückner

FRISÖR / PIERCING / VAXNING / MAKE-UP STYLIST

 

Jag har varit verksam som frisör i över 20 år. Utbildade mig på Burgårdens utbildningscentrum frisörskola och praktiserade på Salong Lena. Salongen tog jag sedan över och drev under namnet Studio Tess. Sedan 2013 drivar jag Studio Tess & Company med min frisörkollega Cissi. Vi kompletterar varandra väl; jag är en person som älskar att ha många järn i elden och Cissi är lite lugnare. Under mina år som frisör har jag fortsatt med utbildningar och kurser och arbetar även idag med piercing, vaxning, och make-up.

 

Jag älskar detta yrke eftersom ingen annan dag är den andra lik och det sociala jag får i utbytte från mina fantastiska kunder. För mig är frisöryrket inte ett arbete utan en livsstil.

Cecilia Hult

FRISÖR / NAGELTERAPEUT / MAKE-UP STYLIST

 

Jag har jobbat som frisör sedan sommaren 2011 då jag tog studenten från Uddevalla Gymnasieskola hantverks-programmet Frisör. Därefter hyrde jag egen stol på Tranquilo. Sedan 2013 är jag delägare i Studio Tess & Company. Jag älskar att klippa och färga och är väldigt noga med att kunden är nöjd med helheten. Att komma till sin frisör skall vara en härlig upplevelse som man ser fram emot.

 

Jag trivs oerhört bra med mitt yrke i och med att det är så varierande och kreativt. Man utvecklas hela tiden både som frisör och som person.

 

Carolina Andersson

FRISÖR / TANDBLEKNING

 

 

Helena Berg

FRANSSTYLIST / TANDBLEKNING

 

 

Emma Karlsson

NAGELTERAPEAUT

 

 

Studiotess & Company

ÖPPETTIDER

Måndag: Enl. Ök.

Tisdag - Torsdag: 10.00-18.00

Fredag: 10.00-17.00

Lördag: 10.00-14.00

Söndag: Stängt

ADRESS

C W Borgsväg 4,

444 31 Stenungsund

Tel: 0303-80190

Mob: 0767-880190

E-post: info@studiotessochcompay.se