Frisör

FRISÖR

Din frisör på Bästkusten

 

Hos oss på Studio Tess och Company i Stenungsund finner du ledande klippteknik i gemytliga lokaler. Studio Tess och Company värnat om den trogna kunden som önskar en personlig service med håret i fokus.

 

Vi erbjuder klipp, färgning, permanent, förlängning, olaplex, make-up, nagelvård och ögonfransförlängning. Nedan finner du priser och mera information inom frisör området.

 

Välkommen att kontakta oss via telefon eller kom förbi salongen.

 

Theresia & Cissi

KLIPP

Klipp

30min

390kr

Klipp inkl. tvätt

45min

490kr

Klipp inkl. tvätt & styling

60min

590kr

Klipp, barn

30min

390kr

Klipp, lugg

15min

150kr

FÄRG & SLINGOR

Inkl. klipp

120min

1300kr*

Inkl. klipp

150min

1400kr*

BALAYAGE

Naturlig

150min

1600kr*

Extreme

180min

1800kr*

PERMANENT

Inkl. klipp

60min

1000kr

Inkl. klipp

90min

1200kr

UPPSÄTTNING & BRUD

Utan läggning på spolar

60min

700kr

Med läggning på spolar

90min

900kr

Brud

60min

900kr

EXTENSIONS

Förlägning

60min

900kr**

DIVERSE

Hårläggning

30min

350kr

Hårföning

30min

350kr

OLAPLEX

Vid färgning eller sling behandling

??min

500kr

Fristående behandling

60min

790kr

Quick fix, nr 2

??min

300kr

Olaplex, nr 3

Hemma

269kr

 

Tel: 0303-80190

Mob: 0767-880190

Team Tess

Om du har frågor eller vill boka en tid hos någon av våra frisörer går det bra att kontakta oss via telefon 0767-880190 eller nedan länk till internetbokning.

 

FÖRHINDER:

Vänligen observera avbokning eller ombokning ska ske 24 timmar innan bokad tid per telefon eller via boknings appen. Annars debiteras ni 50% av behandlingskostnaden.

 

Studio Tess & Company

 

 

Här hittar du vårat galleri med efterbilder på frisyrer och färgningar, bal- och bruduppsättningar,

samt delar av salongens kreativitet inom piercing, nagelskulpering och fransförlägning.

INFORMATION

 

BRUD:

Att gifta sig är en stor dag i livet och det är viktigt att allt känns perfekt. Vi vill alltid att du kommer in till oss för en konsultation, oavsett om du bara vill göra en uppsättning, föning, make-up eller naglar, eller hela paketet. Detta för att både du som kund och vi som frisörer får lite tid tillsammans att kunna diskutera hur just du vill ha det på din stora dag. Vi sätter dig som kund i fokus för att du skall känna dig trygg med oss som frisörer. Slå gärna en signal eller titta förbi och se om vi passar just dig!

 

PERMANENT, FÄRG OCH BLEKNING:

Det är kvaliteten på ditt hår som har en avgörande betydelse för ett bra och hållbart resultat. Det är därför mycket viktigt att du som kund berättar för oss om de tidigare behandlingarna som du gjort med toning, färgning, blekning eller permanent. Det kan även ha stor betydelse om du har egen brunn, äter medicin eller ditt allmäntillstånd när du gör en behandling så detta är viktigt för oss som frisörer att veta. Utifrån informationen kommer vi att kunna ge dig ett bra slutresultat på din behandling. Men tveka inte; kom in eller ring om du är osäker!

HÅRFÖRLÄGNING:

När du skall göra en hårförlängning så är det viktigt att tänka på att det kommer att behöva behandlas som ett löshår och inte som ditt riktiga. Löshår behöver lite mer omsorg och tar alltså lite längre tid än ditt naturliga hår. Kvaliteten kan variera ganska mycket även om det är av samma märke eftersom det har blivit en enorm efterfrågan på löshår. Det finns många olika sätt att fästa löshåret men här är några som vi jobbar med och rekommenderar: Tejp - Passéer av hår fästs med tejp. Keratin - Hårslingor fästs med en vaxnagel som smälts med värme. Microringar - Hårslingor fästs med en silikonklädd ring som pressas samman. Vilken typ som passar ditt hår bäst kan vi svara på efter en konsultation!

 

EFTERVÅRD:

För att behålla en fin kvalitet när löshåret väl sitter i så bör du alltid använda produkter som är rekommenderade till just ditt löshår. Håret får inte utsättas för alldeles för hög värme genom föning/plattång för då finns risk att ditt löshår skadas och trasslar sig lättare. Du bör alltid använda värmeskydd och fukt/glansgivande produkter som skyddar ditt hår vid värme och utborstning. Du bör undvika att blöta ditt hår i klor- och saltvatten för då kan kvaliteten försämras enormt, du bör inte heller tvätta håret för ofta. För att undvika att ditt hår tovar sig så bör du försiktigt separera löshårsdelarna från varandra annars så finns det risk för att löshåret och ditt egna trasslar ihop sig, det kan då bli svårare att ta bort det när det är dags för det.

 

Tänk på att vid alla behandlingar såsom färg, toning, slingor, löshår och permanent så bör du aldrig använda djuprengörande schampo om du vill att ditt resultat skall kvarstå.

 

Välkommen att kontakta salongen för en tidsbokning eller konsultation!

Theresia & Cissi

MARIA NILA

EXKLUSIVA HÅRVÅRD OCH STYLING PRODUKTER

 

Vi arbetar med Maria Nila och känner oss mycket nöjda med att kunna rekommendera deras produkter till dig som kund. De har ett brett utbud vilket gör att det alltid finns något som passa just ditt hår. Maria Nila är ett svensktillverkat märke med hög kvalitet. På salongen använder vi oss nästan uteslutande av produkter ur Maria Nilas sortiment.

OLAPLEX

3 STEG TILL FANTASTISKT HÅR

 

Vi utför behandlingar med Olaplex. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet. På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken.

Studiotess & Company

ÖPPETTIDER

Måndag: Enl. Ök.

Tisdag - Torsdag: 10.00-18.00

Fredag: 10.00-17.00

Lördag: 10.00-14.00

Söndag: Stängt

ADRESS

C W Borgsväg 4,

444 31 Stenungsund

Tel: 0303-80190

Mob: 0767-880190

E-post: info@studiotessochcompay.se